Impavita richt zich op het gebied van accessoires op internet voor vrouwen met passie voor mode die houden van het geven van een extra luxe aan hun outift om het compleet te maken. Op de website van Impavita vindt je verschillende soorten accessoires voor allerlei gelegenheden zodat er een breed publiek zich aangetrokken kan voelen tot het bedrijf.

Sterke zijde

Impavita bied(t) een breed assortiment aan alle must-haves  omtrent accessoires voor vrouwen die iets extra’s willen voor hun outfit.

Onze visie

Impavita wilt zich onderscheiden van elk sieradenwinkel voor trendy vrouwen met onze exclusieve collecties. Als een vrouw opzoek is naar sieraden zal zij hopelijk direct aan Impavita denken.

Onze kenmerken

Glamoureuz en classy dat zijn kenmerken van de sieraden van Impavita.

Glamoureuze en classy sieraden staat aan de basis van Impavita.

In de webwinkel vindt je sieraden die zich onderscheiden van andere met dat beetje extra dat ze van de rrst onderscheidt en ze gewild maakt.

De klanten van Impavita houden van mooie en unieke accessoires die hun outfit compleet maakt en ze zijn natuurlijk fearless.

 

Trendy

Impavita bied(t) de heetste trends op het gebied van accessoires dankzij de verscheidenheid aan sieraden. We houden de laatst trends op het gebied van accessoires in de gaten. Vrouwen zullen hierdoorws op de website van Impavita sieraden kunnen vinden waar ze over fascineren.

Social media

Impavita is actief op verschillende social media kanalen waaronder Instagram, Facebook en Snapchat. We houden klanten op de hoogte van nieuwe collecties, trends en aanbiedingen. Bovendien worden klanten met voor ons een leuke en bijzondere foto uitgelicht op onze social media kanalen.

Pers

Voor perscotact met Impavita stuur je een e-mail naar info@impavita.nl t.a.v ‘Pers Contact’.